CAD-CAM

Tekenen & Programmeren

Vandaag de dag is een verspaningsbedrijf niets zonder goede teken- en programmeer software. Alles wat wij fabriceren, of het nu onderdelen of complete matrijzen zijn, word bij ons getekend in 3D. Op die manier is het voor u als klant al vanaf het begin heel inzichtelijk en duidelijk wat er gefabriceerd zal gaan worden.

Op het gebied van Matrijzen en Vormenbouw gebruiken we CIMATRON, een uiterst krachtig CAD-CAM systeem, waarmee we in staat zijn om niet alleen perfecte dingen te tekenen, maar ook daadwerkelijk tot in perfectie te programmeren en te produceren.

Daarnaast hebben we de beschikking over Fusion360 van Autodesk. Dit programma geeft ons vooral meerwaarde bij de productie van machine onderdelen, en ander (klein) seriewerk. Verder kunnen we met dit programma geweldige dingen maken op het gebied van Generative Design. Ook simulaties en sterkte-berekeningen behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Reverse Engineering

Heeft u een onderdeel wat u graag nagemaakt wilt hebben, maar er is geen enkele tekening van beschikbaar? Of wilt u alleen maar een tekening van het onderdeel? Voor ons geen probleem; op het gebied van Reverse Engineering hebben we de nodige ervaring. Soms kunnen we dit zelf, maar mocht het nodig zijn dat er onderdelen ingescand worden; ook op dat gebied hebben we goede contacten, zodat we dat perfect voor u kunnen verzorgen.

Neem contact op

Op zoek naar een perfect uitgewerkte digitale tekening van uw project?

Neem contact op