Samenwerking

Samen staan we sterk

De kracht van het inschakelen van een ZZP’er is dat u als klant precies weet wat u aan kennis in huis haalt. U heeft immers altijd met ‘de baas zelf’ te maken. Iemand die zich met hart en ziel inzet voor zijn klanten. Om flexibel te zijn als het extreem druk is en in vakantieperiodes, werkt Keurhorst Metaalbewerking samen met andere ‘vakidioten’. Mario Rodrigues deelt dezelfde passie voor fijnmetaal bewerken en alleen perfectie is voor hem goed genoeg. In Lucas Massop hebben we een partner gevonden die ons met project- en verkoopwerkzaamheden kan ondersteunen. Als u met een van ons ons in zee gaat, heeft u altijd één aanspreekpunt en wordt extra vakmanschap ingeschakeld zodra dat nodig is.

MR Mouldinpla

Mario Rodrigues is sinds 1993 actief in de spuitgietwereld. Eerst elf jaar in Marinha Grande, Portugal, waar hij werd geboren. In 2004 kwam Mario op verzoek van een grote producent van kunststof halffabrikaten voor de autoindustrie naar Nederland. Hij zet hier zijn kennis als spuitgieter in om productieprocessen te versterken. Zijn meertaligheid (Nederlands, Engels, Portugees, Frans en Spaans) komt vaak goed van pas.

MR Mouldinpla houdt zich bezig met onderhoud (preventief) en reparatie (curatief) van matrijzen en hotrunners en het aanpassen (modicatief) van matrijzen. Bij nieuwe matrijzen wordt een laatste check gedaan, voordat ze in het productieproces worden ingezet. Daarbij kan het gaan om kleine matrijzen tot matrijzen van wel 42 ton. De producten variëren van kleine medische artikelen tot grote onderdelen in de automotive industrie. MR Mouldinpla heeft ervaring met verschillende soorten matrijzen, zoals 96-voudige, enkel en double layer hotrunnersystemen.

Bij MR Mouldinpla kunnen bedrijven terecht voor:

  • Advies over beste combinatie van spuitgiettechnieken en materialen om producten uit allerlei kunststoffen te produceren
  • Begeleiding bij het nieuw laten bouwen of aanpassen van matrijzen door externe bedrijven
  • Snelle hulp bij storingen voor continuïteit van productieprocessen. Optimalisatie om storingen te voorkomen
  • Het opleiden van beginnende spuitgieters en gereedschapmakers
Bekijk website

Massop Consultancy

Na een lange carrière in de metaalindustrie (sinds 1984) werd Massop Consultancy in 2011 opgericht door Lucas Massop. Daarvoor werkte Lucas in verschillende rollen bij verschillende bedrijven die met name actief zijn of waren op het gebied van high end matrijzen en stempels.

Praktijkervaring, aangevuld met opleidingen op het vakgebied metaalbewerking en matrijzenmakerij en gericht op management zorgen ervoor dat Massop Consultancy de taal spreekt van de directie maar ook die van de werkvloer.

Massop Consultancy verleent onderstaande diensten:

  • Interim projectleiding / projectmanagement
  • Interim management
  • Organisatie-advies op basis van Lean Six Sigma (proces- en bedrijfsscan)
  • Advies over aanschaf, reparatie en onderhoud van spuitgietmatrijzen
  • Verkoopactiviteiten in samenwerking EMS, Keurhorst metaalbewerking en MR Mouldimpla
Bekijk website

Meer informatie over de bedrijven binnen deze samenwerking?

Neem contact op